Set „Privire sclipitoare”

Set „Privire sclipitoare”
Codul produsului:

O privire sclipitoare începe cu o îngrijire bazată pe puterea plantelor. Setul include produse indispensabile celor două etape importante din ritualul de îngrijire: demachierea și hidratarea.

Crema reversivă anti-age contur ochi
Această cremă cu efect anti-îmbătrânire a fost special concepută pentru pielea sensibilă din jurul ochilor.
Formula ultra-concentrată, îmbogățită cu extracte naturale din 7 plante, exercită o acțiune reversivă intensivă, care culminează cu o piele mai netedă, mai elastică și mai tânără.

Lapte cosmetic pentru față
Laptele cosmetic curăță delicat tenul și zona decolteului, înlăturând machiajul și impuritățile. Produsul conține numeroase ingrediente active eficiente, printre care: extractul de flori de salcâm alb, extractul de castravete, uleiul de cocos, glicerina și alantoina.

Pentru rezultate maxime, completați rutina de îngrijire cu crema reversivă anti-age de zi (rutina de dimineață) și crema reversivă anti-age de noapte (rutina de seară).

Produsele sunt disponibile în magazinele: „Împărăția curățeniei”, „Alina Cosmetics”, „Zolușca”, supermarketul „Fourchette”, hypermarketul „Bonus” și în magazinele specializate „Cosmeplant”.


Mod de aplicare

Informații Suplimentare

Mod de aplicare. Aplicaţi o cantitate suficientă de lapte cosmetic pe un disc demachiant, uşor ştergeţi pielea feţei şi a gâtului. Crema reversivă anti-age contur ochi se aplică pe pielea curată din jurul ochilor, cu mișcări de tapare ușoare.
Comentarii