Русский Română English

Set antibacterian COSMEPLANT

Set antibacterian COSMEPLANT
Codul produsului:
Setul antibacterian „COSMEPLANT” a fost conceput pentru a facilita rutina de igienizare a mâinilor într-o familie, fiind indispensabil în timpul călătoriilor, activităților în aer liber, dar și în viața de zi cu zi.
Setul include produse antibacteriene destinate atât dezinfectării pielii normale, cât și pielii cu nevoi speciale, concentrația de alcool etilic variind între 65% și 70% (W/W). Conținutul mare de ingrediente naturale active care îngrijesc intensiv pielea le fac potrivite chiar și pentru copiii de la 3 ani.
Gelul Antibacterian cu extract de romaniță și soluția antibacteriană cu extract de castravete sunt alegerea de primă linie pentru dezinfectarea eficientă a pielii normale. Datorită ingredientelor hidratante din compoziție, produsele nu usucă pielea chiar dacă sunt utilizate frecvent.
Gelul igienizant „Ultra-hidratare” cu extract din frunze de căpșun, coacăz și zmeur oferă un plus de hidratare pielii uscate, în timp ce Gelul Igienizant cu ulei esențial și extract de lavandă se potrivește pentru pielea sensibilă.
Mod de aplicare

Informații Suplimentare

Mod de aplicare. Nu
Comentarii