Русский Română English

Cosmeplant

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
   
 1. Set antibacterian COSMEPLANT
  Setul antibacterian „COSMEPLANT” a fost conceput pentru a facilita rutina de igienizare a mâinilor într-o familie, fiind indispensabil în timpul călătoriilor, activităților în aer liber, dar și în viața de zi cu zi. Setul include produse antibacteriene destinate atât dezinfectării pielii normale, cât și pielii cu nevoi speciale, concentrația de alcool etilic variind între 65% și 70% (W/W). Conținutul mare de ingrediente naturale active care îngrijesc intensiv pielea le fac potrivite chiar și pentru copiii de la 3 ani. Gelul Antibacterian cu extract de romaniță și soluția antibacteriană cu extract de castravete sunt alegerea de primă linie pentru dezinfectarea eficientă a pielii normale. Datorită ingredientelor hidratante din compoziție, produsele nu usucă pielea chiar dacă sunt utilizate frecvent. Gelul igienizant „Ultra-hidratare” cu extract din frunze de căpșun, coacăz și zmeur oferă un plus de hidratare pielii uscate, în timp ce Gelul Igienizant cu ulei esențial și extract de lavandă se potrivește pentru pielea sensibilă. Learn More
 2. Gel-cremă de duș Nutritiv cu extract din frunze de căpșuni

  La contactul cu apa, textura aromată și plăcută a gelului de duș se spumează rapid și consistent, înlătură perfect impuritățile, curăță pielea în profunzime, îi saturează celulele cu vitamine și substanțe benefice. Extractul din frunze de căpșuni din componența gelului hrănește pielea cu substanțe nutritive, stimulează metabolismul, reface elasticitatea și fermitatea pielii. Baia va lăsa o senzație plăcută de relaxare și va asigura buna dispoziție pe întreaga zi.

  Volum: 250 / 400 ml                      

  Learn More
 3. ULEI DE MASAJ СOSMEPLANT PENTRU FAȚĂ ȘI CORP

  Grație compoziției sale, uleiul are un efect nutritiv, revitalizant, tonifiant, hidratant și protector. Acesta elimină senzația de piele uscată și iritată, îmbunătățește tonusul, elasticitatea și fermitatea pielii. Uleiul de cătină estompează ridurile fine, netezind relieful și suprafața pielii, protejând împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.

  • Nu conține coloranți
  • Nu conține parabeni

  Volum: 200 ml

   

  Learn More
 4. APĂ MICELARĂ FLORALĂ СOSMEPLANT PENTRU TEN, OCHI ȘI BUZE

  Un demachiant delicat ce curăță în profunzime și hidrtaează intens pielea. Grație extractelor naturale de flori de lavandă, tei și salcâm, apa micelară asigură o curățare eficientă, nu provoacă iritații, reîmprospătează, fără să lase senzația de piele uscată și discomfort.

  • Nu conține coloranți
  • Nu conține alcool și parabeni

  Volum: 200 ml

  Learn More
 5. Spray pentru corp VOAL DIN PLANTE

  Spray-ul pentru corp este potrivit pentru îngrijirea pielii în toate sezoanele. Extractele de mentă, tei, frunze de coacăz negru, lavandă și salvie din componența spray-ului hrănesc și hidratează pielea, conferindu-i emoliere, finețe și catifelare. E suficient să aplicați dimineața spray pe pielea curată, iar în timpul zilei – pe zona gâtului, decolteului și pe mâini. Veți avea senzația irepetabilă de îngrijire continuă. Spray-ul de corp poate lesne înlocui antiperspirantele, fiind mai ecologic și mai natural.

  Volum: 200 ml

  Learn More
 6. SETURILE „Cosmeplant” ÎNGRIJIRE TEN

  Set COSMEPLANT nr. 7 
  Îngrijire ten 
  ∙ Crema de zi cu extract de castravete 50ml 
  ∙ Crema de noapte cu extract de salcâm alb 50ml

  Set COSMEPLANT nr.8
  Îngrijire ten uscat

  ∙ Crema de zi pentru ten uscat cu extract de păducel 50ml
  ∙ Crema de noapte cu extract de salcâm alb 50ml

  Learn More
 7. Săpun lichid cu glicerină

  Săpunul lichid cu glicerină curăță delicat pielea de impurități și îi oferă  îngrijirea  necesară, lăsând în urmă o aromă fină și proaspătă. Formula săpunului nu admite uscarea și degresarea excesivă a pielii, o protejează de impactul nociv al apei de la robinet, fără a-i distruge bariera naturală de protecție.

  Extractele naturale de salvie și mentă din componența săpunului saturează celulele pielii cu microelemente folositoare, iar glicerina înmoaie pielea mâinilor. Aceasta devine curată și gingașă. După prima utilizare a săpunului lichid tenul devine luminos, pielea – elastică și tonifiată. Săpunul este predestinat îngrijirii cotidiene. 

  Volum: 400 / 1000 ml

  Learn More
 8. Sapun lichid cosmetic cu extracte din fructe de padure

  Spuma fină și aromată a săpunului cosmetic  are proprietatea de a curăța eficient, a hidrata și a împrospăta pielea mâinilor și a corpului. Extractele din fructe de păducel și frunze de coacăz negru și zmeură fac pielea mai moale și mai mătăsoasă, o protejează de efectul deshidratării, o saturează cu vitamine și îi conferă senzația de confort. Formula săpunului intensifică emolierea pielii, îi sporește funcția de protecție naturală, astfel pielea capătă un aspect îngrijit și relaxat.

  Volum: 400 / 1000 ml

  Learn More
 9. Săpun lichid "Nutritiv"

  Săpunul  asigură tenului și pielii corpului o îngrijire deplină, conferindu-i finețea și frumusețea firească. Săpunul elimină rapid efectul de uscăciune a pielii lăsând senzația de confort emolient. Consistența sa fină are proprietăți mari de spumificare care se îndepărtează cu apă ușor.Extractele din frunze de căpșuni și zmeură  din componența săpunului îngrijesc delicat pielea, saturând-o cu substanțe nutritive, vitamine și microelemente, conferindu-i catifelare. Săpunul acoperă pielea cu un voal fin, care o apără  de impactul nociv al factorilor externi.

  Volum: 400 / 1000 ml

  Learn More
 10. Cremă pentru picioare împotriva oboselii

  Crema tonifiantă îngrijește perfect pielea picioarelor, contribuind la ameliorarea sentimentul de greutate cauzat de stresul de zi cu zi. Extractul de castan, în mod eficient, luptă cu varicele, având un impact benefic asupra îmbunătățirii microcirculației și fluxului sanguin venos. Extractul de mentă, mentolul, uleiul de cocos, lanolina și allantoina perfect nutrifică și răcoresc pielea, deodorizează, reduce senzația de oboseală și greutate în picioare.

  Volum 100 ml

  Learn More
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5