Despre noi

Seria COSMEPLANT reprezintă combinația perfectă între ingredientele naturale, rețetele tradiționale și tehnologiile moderne, absența coloranților și parabenilor, precum și controlul minuțios al materiei prime și al calității produsului la toate etapele de fabricare. La baza seriei de produse cosmetice COSMEPLANT stau extracte naturale din plante, care cresc exclusiv pe teritoriul Republicii Moldova în rezervațiile ecologic pure ale Codrilor. În compoziția produselor acestei serii sunt incluse extracte din plante medicinale, pentru a livra rezultat sigur și impact vizibil părului și pielii Dumneavoastră.

Brandul COSMEPLANT aparține companiei Viorica-Cosmetic, care a fost fondată în anul 1989 și până în prezent se poziționează ca cel mai mare producător de produse cosmetice și de parfumerie din Moldova.

Tot companiei Viorica-Cosmetic aparține un alt brand major, Viorica, care este reprezentat de un portofoliu larg de produse ce valorifică puterea ingredientelor natural susținute de știința dermatologică. Mai multe putetți afla vizitînd site-ul www.viorica.md